Sztárok

Ki valójában Britney Spears sármos pasija? – így ismerkedtek meg

Britney Spears egyik instaposztjában jelezte, hogy még mindig együtt van a 2016 óta megismert Sam Ashgarival. De ki valójában ez a szívtipró? És hogy ismerkedtek meg?

El kellett hagynia családját

Sam Ashgari és Britney Spears 2016-ban találkoztak először. A fiú mindenben támogatja Britneyt és együtt tervezik közös jövőjüket is. Sam személyi edzőként dolgozik. Az Ashgari Fitness keretében személyre szabott edzéseket és étrendet biztosít a tagoknak. Emellett Instagramját is rendszeresen frissíti, ahol nem fél megmutatni izmos felsőtestét.

A Men’s Health szerint Ashgari Iránban született, a négy gyerek közül ő volt a legfiatalabb. Majd Amerikába emigrált édesapjával, ekkor még csak 12 éves volt. A magazinnak így nyilatkozott: „el kellett hagynom a barátaimat és a családomat, akik nagyon közel álltak hozzám. Tudtam, hogy elköltözöm, és soha többé nem megyek vissza.”

Sam csatlakozott a középiskolai focicsapathoz, majd részt vett Nebraska-Lincoln Egyetem futballprogramjában, de már a gólya évei alatt elkaszálták. Majd futball-pályafutását a Los Angeles’s Moorpark Főiskolán folytatta. Bár nagyrészt a focival foglalkozott, imádott kosarazni, és alig várta a vasárnapokat, amikor végre játszhatott a pályán barátaival. Mégis úgy érezte, még hiányzik valami az életéből….

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szakemberek szerint nem árt az óvatosság, ha esetleg összefutunk velük. Azonban ha bizonyos szabályokat betartunk, akkor nem kerülhetünk életveszélybe.
Sztárok
Még sincs annyira nagy harmónia Ben Affleck és Jennifer Lopez között? Páran már aggódtak miattuk, köztük egy közeli barátjuk is.