Lifestyle

Kitalálod, melyikük az idősebb? Ikreknek nézik az anya-lánya párost

Anya és lánya úgy néznek ki, mint két tojás. Érthető a zavar, ugyanis mindössze 15 év a korkülönbség köztük, ettől függetlenül mégis hihetetlen a hasonlóság, úgy festenek, akárcsak egy ikerpár.

Kiköpött anyja

A TikTokon kapták fel azt a videót, amiben egy nő arról beszél, hogy állandóan ikreknek nézik őket az édesanyjával, annyira hasonlítanak egymásra. A LeleRocket nevű felhasználó a közösségi oldalon elmondta, hogy az anyja annak idején szándékosan esett teherbe mindössze 15 éves korában, és rettentően örült, amikor megtudta, hogy gyermeket vár ilyen fiatalon.

Azóta eltelt harminc év, az édesanya tehát már 45 esztendős és már nagymama. Tizenöt évvel fiatalabb lányával pontosan úgy festenek mintha testvérek lennének, ráadásul annyira hasonlítanak egymásra, hogy sokszor ikreknek hiszik őket. A TikTokra feltöltött videó alá egyesek azt kommentelték, meg sem tudják különböztetni anyát a lányától.

Ebben a videóban mutatta meg először az édesanyját a nő:


Majd további bizonyítékként közzétette ezt a videót:


Egy a 19-20. század fordulóján élt férfi azt állította, hogy járt 3906-ban. A jövő, amit leírt, egyáltalán nem biztató.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem forognak többé a kamerák: véget ért az Ázsia Expressz idei szezonja, így Krausz Gábor és Mikes Anna is hazatérhetett. A neves séf nem csupán közelmúltbéli élményeiket elevenítette fel, de arról...
Egészség
A glutént csendes gyilkosnak is nevezik, nem véletlenül, hiszen sokszor észrevétlenül okozhat krónikus gondokat a szervezetben, ha valaki érzékeny erre a növényi fehérjére.
Sztárok
Az utóbbi években már nem láthattuk színpadon a 85 esztendős korában elhunyt Tordy Gézát. Arról, hogy miért intett búcsút mesterségének a legendás színész, most régi barátja, Körtvélyessy Zsolt...