Lifestyle

Megszólaltak a szegedi kettős gyilkosság áldozatának szülei, megrázó részleteket osztottak meg

A 24 éves Zoé szülei sírva nyilatkoztak, azt mondták, lányuk és gyilkosa csak néhányszor találkozott, de nem volt szorosabb kapcsolat közöttük.

Megrázó részletek a szegedi kettős gyilkosságról

Vasárnap jelent meg a lapokban, hogy kettős emberölés történt Szegeden. A szörnyű részletek sorban derültek ki. Egy belvárosi lakásban egy húszas éveikben járó nő és egy férfi holttestét találták meg. A rendőrség több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Később kiderült, hogy a bűncselekménnyel egy 28 éves férfit gyanúsítanak, aki elmenekült a helyszínről és autóval elhagyta a várost. Elfogatóparancsot adtak ki ellene, azonban már csak holtan találtak rá, önkezével vetett véget életének.

A férfi gyógyszerészként dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában. A férfi szombat éjjel több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre vasárnap este a lány szülei találtak rá, akik sírva meséltek a történtekről az RTL Klub Híradójában. Elmondták, 24 éves lányuk csak néhányszor találkozott későbbi gyilkosával, de nem volt szorosabb kapcsolat közöttük. Az egyetemen nézhette ki magának, de soha nem vallott szerelmet a lánynak, csupán barátságot kért tőle.

Túlságosan rámenős volt, ezért a lány később megszakította vele a kapcsolatot. Egy hónapja azonban véletlenül összetalálkoztak egy szegedi oltóponton. A férfi akkor szembesült azzal, hogy Zoénak barátja van. A szülők szerint akkor határozhatta el, hogy megöli a fiatal párt. Lakást bérelt az áldozatok lépcsőházában, fegyvertartási engedélyt szerzett, valamint vett egy vadászpuskát és töltényeket is.

„Amikor benyitottam a lakásba, akkor tárult elém ez az egész esemény. Iszonyatos vértócsát láttam a földön. Tamás teste ott volt a konyhaajtóban, a nappaliban pedig a lányunk teteme, le volt takarva egy nagy takaróval” – mondta el a sokkoló részleteket az édesapa.

A lány édesanyja rögtön sokkot kapott. Azt mondja, édesanyaként nem tudja elfogadni a történteket, állandóan előtte van a kép. Előző nap találkoztak utoljára, akkor még meg is köszönte Tamásnak, hogy ilyen boldoggá teszi Zoét.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az Aldi természetesen elkezdte a teszteket ezzel kapcsolatban, de rájöttek, hogy nem fog működni. Lehet, kellene még egy is kis idő neki?
Lifestyle
Az Oroszlán egy forró tavaszi románc vár. Íme, a májusi előrejelzésünk!
Utazás
A legendás festmény előtt évek óta túlzsúfoltság van.