Egészség

Ezek a petefészekciszta első tünetei - Mindenképp fordulj orvoshoz, ha ezt érzed

Elég gyakori jelenségről van szó, ám a ciszták között nagy különbség lehet. Ezekre mindenképp figyelj!

Gyakori probléma

Szinte majdnem minden nő találkozik élete során ilyen jellegű cisztákkal, ám van, aki észre sem veszi, előfordul, hogy szimplán felszívódnak, de némelyik komoly egészségügyi problémákat is okozhat.Természetesen a megelőzésen van a hangsúly, vagyis érdemes félévente egyszer nőgyógyászati szűrésre menni, hüvelyi ultrahangot, illetve rákszűrést kérni, hogy ha nagy a baj, akkor azt időben kezelésbe tudják venni. A leggyakoribb verziója ezeknek a kellemetlen kis cisztáknak a tüsző jellegű, ami vérzési rendellenességeket okozhat, például menstruáció kimaradását, darabos, fájdalmas vérzést, esetleg hosszabb menzeszt. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...