Christmas

Emlékszel a Télapu gyereksztárjára? Ilyen sármos pasi lett - Fotó

Hol van már a kis Charlie Calvin...

Felnőtt a Télapu gyereksztárja

Az Egyesült Államokban 1994 karácsonyán mutatták be a Télapu című filmet Tim Allen főszereplésével. (Nálunk kereken egy évvel később.) A sztori szerint a Tim által alakított Scott Calvin véletlenül "megöli" a Télapót, ezért a helyére kell lépnie. Mindennek szemtanúja kisfia, Charlie, akit az akkor mindössze 8 éves Eric Lloyd alakított. Természetesen semmi nem megy zökkenőmentesen, a főszereplőknek számos akadályt le kell küzdenie a boldog befejezésért. Ha valaki esetleg még nem látta a filmet, amit erősen kétlünk, nézze meg! Most pedig foglalkozzunk inkább az egykori gyereksztárral, aki ma már felnőtt és elképesztően sármos!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Christmas
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.