Home&Design

Balszerencsét hozol magadra, ha ezek a tárgyak az otthonodban vannak

#1 Az óra, ami bemondta az unalmast

A feng shui szerint semmilyen törött vagy nem működő tárgyat ne tartsunk a lakásban, mert balszerencsét hoznak. Az ráadásul még parásabb, ha az óra, amiről azt gondoltuk, rég megállt, hirtelen megszólal és elkezd újra ketyegni.

#2 Régi naptár

Állítólag a régi naptárak is bajt hozhatnak a fejünkre, és nem muszáj a 20. századból származniuk, azokat a 2017-es verziókat is beleérhetjük, amiket elfelejtettünk átlapozni előző hónapról. Mivel folyamatosan a múltra emlékeztetnek minket a jelen és a jövő helyett, kifejezetten negatív energiát árasztanak.

#3 Szúrós növények

A feng shui nem csak a törött órákról papol, hanem a különböző szúrós növényeket sem csípi a lakásban. Bármennyire is tűrőképesek és strapabírók például a kaktuszok, nem jelentenek túl sok pozitívumot az otthonunkban.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Instagram

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...