Bernáth József megmutatja, hogyan lehetsz a konyhád mestere - Egyszerűbb, mint gondolnád

A főzés és gasztronómia szerelmesei már tudják, mit kérnek idén karácsonyra, hiszen megjelent Bernáth József: Legyél te is a konyhád mestere című vadonatúj szakácskönyve. A sztárséf most egy felnőtteknek szóló kiadvánnyal jelentkezik, ami mindenkinek segít eligazodni a főzés útvesztőjében. (x)

Legyél te is a konyhád mestere

Bernáth József mostani kötetében nagy hangsúlyt fektet az alapanyagokra, hiszen egy jó szakács mindig friss alapanyagokkal dolgozik, és szezonális ételeket készít. Erre a fő szálra épül a teljes könyv koncepciója, amiben minden hónapban három alapanyagot ismerhetünk meg és ez alapján három ételt is: egy előételt, egy főételt és egy desszertet. Mint azt megszokhattuk, az alapanyagokból most is annyi szerepel a képeken, amennyi az adott étel elkészítéséhez szükséges. Ez még könnyebbé teszi számunkra a főzést, hiszen nem kell pepecselnünk az alapanyagok kimérésével, elég, ha követjük a képeken lévő adatokat. A könyvben minden egyes fázis külön fotón szerepel, így olyan érzésünk lehet, mintha a séf ott lenne velünk és segítene a főzésben.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.
Fashion&Beauty
Ránija ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legstílusosabb előkelősége: a jordán királyné előhúzta a szekrényéből az igazi Jolly Joker szoknyát, ami az aktuális trendektől függetlenül bármikor...