Fashion&Beauty

Újabb világsztár Nanushka ruhában – Gigi Hadid-ot még a Vogue is a legjobban öltözöttek listájára tette

Szerencsére egyre többször hallani olyat, hogy a világsztárok ennek vagy annak a magyar tervezőnek a kreációjában jelennek meg a nagyvilág előtt. Én úgy gondolom, hogy hamarosan végérvényesen felkerülünk majd a világ divattérképére, és kicsi országként is olyan változatos divatiparunk lehet, mint Belgiumnak vagy Dániának. Ezúttal a Nanushkát érte a megtiszteltetés, hogy egy igazi világsztár viselje egyik ruháját.

Hatalmas siker a Nanushkának

A brit Vogue minden héten kiválasztja a legjobban öltözött sztárokat, akik még a szokásosnál is szebben csillogtak. Ezen a héten a világ jelenleg egyik legjobban fizetett modellje, Zayn Malik barátnője, Gigi Hadid is felkerült erre a bizonyos listára. Nem is akárhogyan. Gigi Jimmy Kimmel beszélgetős műsorába látogatott el és egy szuperszexi fekete Nanushka ruhát viselt leopárdmintás Roberto Cavalli kabáttal megspékelve.

A végeredmény olyan dögös volt, hogy a világsajtó azóta nem győzi dicsérni a szupermodell outfitjét. Reméljük, lesz még folytatás, és egyre több sztár viseli majd az egyik legnépszerűbb hazai márka ruháit.

Ha kíváncsi vagy, mit mesélt Gigi a modellkedésről Jimmy Kimmel-nek, lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...