Fashion&Beauty

4+1 trendi hajszín őszre, ha festésre adnád a fejed

Az őszi szezon kezdetével szeretünk kicsit megújulni, új ruhákkal, esetleg új frizurával felvértezve vetni bele magunkat a szeptemberi hajtásba. Ha netán hajfestésen gondolkozol, mutatjuk, milyen árnyalatok lesznek divatosak idén ősszel.

Csokibarna

Azoknak a nőknek ajánlják elsősorban, akiknek sötétebb vagy hidegebb tónusú bőrük van. A csokibarna árnyalatot mogyoróbarna highlightokkal teheted élettelibbé és fényesebbé.

Rózsaarany

A melegebb árnyalatú bőrön mutat a legjobban, kihozza a barackos és aranyszínű tónusokat. Nem szükséges az egész hajadat befestetni, elég néhány rózsaarany tincs, hogy sugárzóbbá és fényesebbé tegye a hajkoronádat.

Búzaszőke

A búzaszőke az idei őszi szezon legmenőbb szőke árnyalata. Természetes hatást kelt, így szinte minden bőrárnyalathoz passzol.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Újabb gonosz tréfát űz velünk május: a hét első felében hamisítatlan strandidőt tapasztalhatunk majd, ezután viszont újra megnövekszik a záporok és a zivatarok esélye: megint kaphatjuk elő a gardrób...
Lifestyle
Hiába az óvatosság, pár mosás után neked is elkezdenek fakulni a gyönyörű, színes ruhadarabjaid? Mutatjuk, hol a hiba.
Home&Design
Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor ez lesz számodra a tökéletes belsőépítészeti trend.