Itt az ország tortája! Ismét salgótarjáni cukrász szerezte meg a győzelmet

Megvan a győztes! Az Őrség Zöld Aranya lett az idei év ország tortája, amely a tavalyi győztes készítőjének, Szó Gellértnek a műve.

Őrség Zöld Aranya

Korábban már megírtuk, melyik az a három torta, amely bekerült a döntőbe, most pedig végre a győztest is kihirdették. Az Őrség zöld aranya az Aranyos Körtetortát és a szintén Szó Gellért nevéhez kötődő Zuzorkát utasította maga mögé. Az idei győztes sütemény fő összetevője a tökmag, amely a cukrász elmondása szerint jól használható süteményekhez, no és persze nagyon egészséges.

Az év cukromentes tortája

Kiderült továbbá az is, hogy melyik lett az év cukormentes tortája. A győztest, amely nem más, mint az "Áfonya hercegnő tortája" az Egy Csepp Figyelem Alapítvány hirdette ki.

Oldalak

Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.