Fashion&Beauty

Egy ilyen ruhadarabot már most muszáj beszerezned - Ősszel hatalmas divat lesz

A fodros holmik fénykorukat élik; rengeteg bolt kínálatában megtalálhatóak. Nem is csodálkozunk, hiszen a 2016-os őszi-téli divatbemutatók kielemzése után biztosra mondhatjuk, ez egy olyan alapdarab lesz, amit biztosan mindenki viselni fog. Szerezz be már most te is egy ilyen modern és romantikus holmit, és kombináld ruhatárad meglévő darabjaival.

A kifutókat meghódította

A legnagyobb divatházak bemutatóin már tarolt. Azt javaslom, ne akard egy az egyben lemásolni a kifutón látott szetteket, sokkal fontosabb, hogy saját egyéniségedhez és stílusodhoz formáld, és úgy viseld ezt a modern darabot.

Mesebeli megjelenés

Egy fodros ruha mindig nőies és légies megjelenést kölcsönöz. Lehet a szoknyarésze, a mellrésze vagy akár a vállpántja is raffolt, a lényeg, hogy jól álljon alkatodon.

Kell egy kis plusz

A fodros nadrágnál fontos szem előtt tartani, hogy a hasonló holmik sok esetben kövérítenek. Vásárlás előtt mindenképpen próbáld fel, és csak utána rohanj a kasszához a kiválasztott darabbal.

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A kollagén, mint a testünk fontos alkotóeleme, kiemelkedő szerepet játszik a bőr, csontok és ízületek egészségének megőrzésében. Kérdés viszont, hogy milyen formában is érdemes bevinni a kollagént...
Lifestyle
A körömrágás az egyik leggyakoribb rossz szokás, ráadásul roppant nehéz megszabadulni tőle. Ám szerencsére ez még nem jelenti azt, hogy ne léteznének olyan megoldások, melyek nagy segítséget...
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.