Christmas

Híres énekesnő lett a Grincs cuki kislányából - Friss fotóin fel sem fogod ismerni

A szép, kék szemű kislány felnőtt és bombanő lett belőle. El sem hinnéd, mennyit változott Taylor Momsen 15 év alatt!

Taylor Momsen már 22 éves

Világszerte nagy sikert aratott a 2000-ben bemutatott Grincs című karácsonyi vígjáték, amelyben Jim Carrey játszotta a főszerepet. Filmbéli partnere pedig nem volt más, mint az akkor csupán 7 éves Taylor Momsen, aki a cuki és jószívű Cindy Lou Who bőrébe bújt. Nehéz belegondolni, de Taylor ma már 22 éves, gyönyörű és vagány fiatal nő lett belőle. A Grincs után még számtalan filmben feltűnt, legismertebb szerepét mégis a Gossip Girls - A pletykafészek című sorozatban alakította, ő játszotta Jenny Humphrey-t. A sztár 2011-ben bejelentette, hogy visszavonul a színészettől, mert csak és kizárólag rockzenekarával, a The Pretty Reckless-szel szeretne foglalkozni.

Lapozz és nézd meg, milyen gyönyörű nő vált a szöszi kislányból!

Fotó: celebmafia.com

Oldalak

Christmas
Lifestyle
A Gmail folyamatosan fejlődik, hogy igazodni tudjon a felhasználók igényeihez. A levelezőrendszerben egy új gombot kapunk majd.
Sztárok
Ákos lezárta az akusztikus koncerteket, és innentől a nyári turnéra fog koncentrálni. Később kiderül, hogy a lánya itt is feltűnik-e majd a színpadon.
Sztárok
Nigériai látogatásuk során a sussexi hercegi pár, Meghan és Harry óriási hibát vétett, amiért csak úgy zúdulnak rájuk a kritikák, valamint a nem túl szép jelzők, mint például a "hazaáruló", ami...