Befagyott csodák - 4 különleges tó a nagyvilágból, amely télen a legszebb

Akár szeretjük, akár utáljuk, be kell valljuk: a téli fagyok lenyűgöző természeti jelenségeket képesek varázsolni. Ezt bizonyítják a következő fotók is, amely 4 fantasztikus módon befagyott tóról készültek. Nézd végig és gyönyörködj bennük!

Abraham-tó, Kanada

Míg nyáron egy átlagos tónak tűnik, télen igazi csodává változik a kanadai Abraham-tó. Az akár -30 fokig is lehűlő hőmérséklet következtében a víz teljesen befagy, az alján lévő metángáz pedig igyekszik felfelé törni, így kölönleges buborékokat képez a felszín alatt. A szokatlan természeti jelenség érthető módon számtalan turistát és fotóst vonz a környékre a téli időszakban.

Bajkál-tó, Szibéria, Ororszország

A világ legmélyebb tava az Ororszország területén lévő Bajkál-tó, amely befagyva egészen különleges látványt nyújt. A hullámok a partra tűhegyes jégcsapokat és művészi alakzatokat varázsolnak, a vastag jégréteg pedig kiváló utat biztosít a kutyaszánnal közlekedő helyieknek.

Fotók: placestoseeinyourlifetime.com

Oldalak

Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.