Fashion&Beauty

Ősszel jön az autómárka divatos kapszulakollekciója

Az ismert autómárka idén áprilisban is meghirdetett egy design pályázatot, melynek győztes tervét több mint száz értékelhető pályaműből választotta ki a neves magyar tervezőkből álló zsűri. A döntéshozók a díjátadón jelentették be: idén ősszel először kapszulakollekcióval debütálnak. A kézzel készített egyedi darabokhoz az őszi divatbemutatót követően kizárólag nyereményjátékon keresztül lehet hozzájutni.

Design és autók

Egy 18 éves, eredeti Opel alkatrészekkel felújított, fehér Corsa B-re írt ki design pályázatot a márka áprilisban. A pályázatra bárki jelentkezhetett, a beérkezett pályaművekből neves zsűri választotta ki a győztes tervet, ami airbrush technológiával került fel az autóra, Mike Tamás jóvoltából. A zsűriben Dévényi Dalma és Kiss Tibor, a Je Suis Belle tervezőpárosa mellett Kovács Ágnes az agneskovacs designer márka tulajdonosa, Juhos Janka ékszertervező, Mike Tamás airbrush művész és Konkoly Ági a Miss Hungary 2012 győztese foglalt helyet.

8 teljes szett

A zsűrit alkotó magyar tervezők az eredményhirdetést követően jelentették be, hogy őszre elkészítik az első kapszulakollekciót, amelyet a dizájnpályázat inspirált. Nyolc teljes női szett készül el, amely tartalmazza az öltözetet és a kiegészítőket is, amelyek között ékszerek, táskák és övek lesznek.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.
Sztárok
Emlékszel Rajesh Koothrappalira az Agymenők című szitkomból? A karaktert alakító színész hatalmas változáson ment át, napjainkban pedig egyáltalán nem úgy néz ki, mint amikor megismerte a világ.