Változások a Facebookon - Megszűnő szolgáltatás

Fent vagy a Facebookon? Tudtad, hogy a Facebook 3-4 éve létrehozott számodra is egy saját facebookos e-mail fiókot? Most értesültünk, hogy gyökeres változásokat eszközöl a közösségi háló az e-mail szolgáltatással kapcsolatban.

Nagy bejelentés

Meglepő tény, hogy a Facebook a napokban megszűnteti az e-mail szolgáltatását, amely eddig minden a közösségi portálon regisztrált számára alanyi jogon járt. Kérdés, hogy mennyien tudnak, vagy tudtak ennek a létezéséről. Valószínűleg nagyon kevesen, ennek az oka pedig az, hogy a felhasználókat nem kifejezetten tájékoztatták a létezésükről.

2012-ben kerültek a napi beszédtémába a „[felhasználónév]@facebook.com”-os e-mail címek, hiszen ekkor szólalt meg több médium is a levelezési címek értelméről. Továbbá az is felvetődött, hogy a Facebook hogyan és miért cselekedett a felhasználók tudta nélkül. Az egészből mindenki csak annyit láthatott, hogy az elérhetőségeinél megjelent egy új e-mail cím. Annak működése viszont szinte senki számára sem volt tisztázott és érthető. A valódi cél azonban a gazdasági előretörés és az internetes levelezés világának meghódítása.

Fotó: insidefacebook.com

Oldalak

Sztárok
A közkedvelt rádiós kertelés nélkül árulta el, hogy gyakran a felesége nélkül jár kikapcsolódni, sőt Viki is imád híres férje nélkül bulizni. A féltékenység azonban - e furcsa szokás dacára - fel sem...
Lifestyle
Nem is kérdés, hogy a konyha egy izgalmas helyszín a házban, főleg, ha sokat főzünk. A finom illatok mellett azonban egy idő után megjelennek a kellemetlen szagok.