Hujber Feri egy meleg titkosügynök szerepébe bújik

Hujber Feri meleg szerepben tetszeleg, Pikali Gerda az exével űz csúf játszmákat, és közben Feritől szeretne gyereket – legalábbis a képernyőn, egy új, őrülten vad és nyers sorozatban. A két színész a felnőtteknek szóló sikerszériájában, az Archer-ben kölcsönzi a hangját a fő karaktereknek és azok pajzán poénjainak.

"A meleg ismerőseim imádnak"

Igazi sztárgárda állt össze, hogy a rajongók végre magyar nyelven is élvezhessék a világsikerű kémvígjáték, az Archer akciójeleneteit és nyers beszólásait. Makranczi Zalán, Hajdu Steve és Rosta Sándor mellett Hujber Feri is szinkronszerepet kapott a produkcióban: az egyik meleg ügynöknek, Ray-nek adja hangját.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„Fő macsónak állított be a média, ezért borzasztóan örülök, hogy egy szó szerint „más” karakter szólal meg a hangomon. A meleg ismerőseim imádnak engem ezekben a szerepekben. Szerintük méltón képviselem őket, mert nem játszok rá egy nyíltan „más” figurára” – árulta el Hujber, akinek a hangját a Comedy Central többi nagysikerű produkciójában, például a South Parkban vagy a Firka Villában is hallhatják a sorozat fanok. „Az animációs filmeket hálásabb szinkronizálni, Ray karakterét egyenesen imádom, ahogy azokat a rajongókat is, akik már most kívülről fújják az övön aluli poénokat” – jelentette ki a szinkronizálás szünetében Hujber Feri.

"A valós életben nincs ilyen tapasztalatom"

Pikali Gerda karaktere, Lana korábban a címszereplő, Archer szerelme volt, most pedig munkatársak. Állandóan froclizzák egymást, de titkon bolondulnak a másikért, miközben Lana olykor Ray-től akar gyereket. „A valós életben nekem nincs ilyen tapasztalatom: a volt szerelmeimmel csak évekkel a szakítás után tudok baráti viszonyt ápolni. El sem tudom képzelni, mi lenne, ha együtt kellene dolgoznom az exemmel, úgy, hogy még van köztünk érzelmi szál” – mondta el a kétgyermekes színésznő, aki azt is hozzátette, rajong az Archer-féle rosszfiúkért, még ha kicsit balhésak is.

Az Archerben semmi sem szent: a világ legkeményebb titkosügynöke legszívesebben a pokolba küldené édesanyját, a komornyik erősen heroinfüggő, és ott van még ugye Ray, a meleg ügynök és a dögös Lana is. Mindez Magyarország talán legjobb hangjaival megspékelve.

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.