Világra jött a Black Eyed Peas énekesnőjének kisfia

Fergie és férje, Josh Duhamel végre kezükben tarthatják első gyermeküket. Örömükben pedig már csemetéjük különös nevét is elárulták.

Happy family

A Black Eyed Peas énekesnője végre anyuka! Fergie már alig bírta kivárni, hogy végre láthassa kisfiát, és hosszú várakozás után tegnap elérkezett ez a pillanat. A pár augusztus 29-én kora délután érkezett meg a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházba, ahol nemrég Kim Kardashian hozta világra kislányát.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kisfiú születéséről és a szülés részleteiről először a TMZ szerzett tudomást. Információik szerint, Fergie már korábban eldöntötte, hogy császármetszéssel szeretné világra hozni kisfiát. A pár felkészülten és izgatottan érkezett meg a kórház VIP részlegére, ahol szemtanúk szerint Josh az ápolókkal társalgott, míg feleségét a nővérek kényeztették.

A szülés után Fergie sajtósa büszkén közölte az örömhírt a TMZ-vel, sőt mi több, még a kisfiú nevét is elárulta. A kisbaba Axl Rose után, Axl Jack-nek lett elnevezve. A kis rocker 3,5 kilóval jött világra.

Gratulálunk az újdonsült szülőknek!

Fotó: canonclast.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.