Botrány - Meglepő szerepben lesz látható a Jóbarátok sztárja

Lisa Kudrow pár évvel ezelőtt teljes beleéléssel énekelte a Büdös macska dalát, most azonban a közönség komolyabb oldaláról ismerheti meg a Jóbarátok szeleburdi szereplőjét.

Az 50 éves híresség öltönyt vesz magára és bemasíroz Shonda Rhimes kríziskezelő menedzsereinek világába. A Botrány gárdája újabb ismert arccal bővül, de vajon Kerry Washington vetélytársat kap „Phoebe” személyében?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Universal Channel nézői számára közel sem ismeretlen Lisa, aki a Kinek képzeled magad? című dokureality producere és fel is tűnik a sorozat egyik részében. A műsor két évada alatt olyan ismert emberek kapargatják meg családfájuk gyökereit, mint Sarah Jessica Parker, Spike Lee, vagy éppen Steve Buscemi.

Sajtóértesülések szerint a Jóbarátok bolondos Phoebe-je egy erős személyiségű politikusasszonyt alakít majd a Botrány harmadik szezonjában. Ráadásul visszatérő szerepről van szó! Mindez azért is nagy szó, mert a színésznő a Jóbarátok óta nem igazán találta magát. Annak ellenére sem, hogy saját show-ja, a Web Therapy idén már az 5. évadával jelentkezett. A várva várt áttörés azonban Olivia Pope-éknak köszönhetően eljöhet a sztárnak, hisz a Botrány az ABC tévécsatorna egyik legjelentősebb drámasorozata.

Fotó: picstopin.com

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.