10 érdekesség, amit nem tudtál a szexi Eva Mendesről

Eva Mendest szinte megszámlálhatatlanul sokszor választották a világ legszebb női közé, ám az egzotikus szépségű színészről rengeteg meglepő furcsaságot találhatunk, ha kicsit utánanézünk életének.

1. Nem a méret a lényeg
A szexis színésznő mindössze 165 centiméter magas, ám ez sosem jelentett számára problémát a modellkedésben.

2. Vásároljon Eva Mendes bútort!
Ha nem színészkedéssel foglalkozna, akkor mindenképpen a lakberendezés világában mélyedne el, hisz egyszerűen rajong a belsőépítészetért és a designért, sőt mi több saját lakberendezési márkát is alapított, a Vido-t, ami a tengerentúlon igen sikeres.

3. Hotdogot tessék
A színészkedés előtt abból élt, hogy a Glendale Galleria bevásárlóközpontjában árult hotdogot.

4. Az esti mesék szakértője
Eva imádja a piciket, bár saját bevallása szerint az ő életében egyenlőre nincs helye egy gyerkőcnek, így testvére gyerekeit dédelgeti. Lelkes nagynéniként pedig egy gyerekkönyvet is írt, aminek a Crazy Leggs Beshee címet adta.

5. Veszélyes kedvenc
Eva a házi kedvenceket is imádja, Hugo a 7 éves belga juhászkutya azonban nem csak dédelgetni való, hisz harci képzésen is részt vett. Ha valaki megtámadná a színésznőt, akkor Eva francia parancsokkal tudja irányítani a kutyát.

Oldalak

Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle