Nagy Noémi vlogja

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Cserpes Laura énekesnő. Az aranytorkú sztár beszélt arról, milyen nehézségekbe ütközött a karrierje során, illetve milyen időszakában van most. Beszámolt arról, mi volt számára a legrosszabb, mik zavarták őt a leginkább. Sőt, még a gyerekkoráról is mesélt egy kicsit!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Lakatos Sándor, az egyik legtehetségesebb magyar divattervező. A tervező mesélt arról, mikor és hogyan indult a karrierje, mit vesz figyelembe a modellek kiválasztásánál, illetve kiken szereti bemutatni a ruháit. Sőt, még azt is elárulta, milyen hazai és külföldi hírességeket öltöztetett már fel.

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Zsólyomi Norbert, az egyik legtehetségesebb magyar divatfotós, aki mesélt arról hogyan indult a karrierje, mik a tapasztalatai, és még a külföldi modellekről is elárult néhány részletet.

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki mesélt a szakma nehézségeiről és arról is, hogyan csöppent bele a ruhatervezés világába.

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége a gyönyörű magyar énekesnő volt, aki többek között stílusáról, illetve a hazai tervezőkhöz fűződő tapasztalatairól is beszélt.

A Szívvel és nem recepttel vlog első vendége a népszerű magyar divattervező volt, aki elárulta, nem olyan felhőtlen a szakma, mint amilyennek látszik.