Fashion&Beauty

Merő Péter: "Azt mondták, hogy nincs ízlésem"

A Szívvel és nem recepttel vlog első vendége a népszerű magyar divattervező volt, aki elárulta, nem olyan felhőtlen a szakma, mint amilyennek látszik.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Merő Péterrel beszélgettem

A sorozat első vendége Merő Péter divattervező, aki többek között beszél a szakma nehézségeiről, előnyeiről, és a kulisszatitkokat se hagyja ki. A népszerű magyar dizájner szerint a tökéletes nő egyszerre érzéki, kifinomult és intelligens, miközben erőt, illetve magabiztosságot sugároz. Ezt a szemléletet ruhái is tükrözik, melyekre az elegancia, a könnyedség és határozottság jellemző. A lenyűgöző kollekciókhoz kapcsolódóan Péter azt is elárulja, honnan nyeri a folyamatos inspirációt. Ismerkedj meg vele!

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.
Sztárok
Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.
Fashion&Beauty
Anne Hathaway szombat este ünnepelte legújabb filmjének világpremierjét, ez alkalomból pedig nem akármilyen szerelést öltött magára.