Fashion&Beauty

Cserpes Laura: "Útközben kaptam meg a mélységeket az élettől"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Cserpes Laura énekesnő. Az aranytorkú sztár beszélt arról, milyen nehézségekbe ütközött a karrierje során, illetve milyen időszakában van most. Beszámolt arról, mi volt számára a legrosszabb, mik zavarták őt a leginkább. Sőt, még a gyerekkoráról is mesélt egy kicsit!

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Cserpes Laurával beszélgettem

A sorozat hatodik vendége Cserpes Laura énekesnő, aki elárulta, hogy most nagyon termékeny időszakában van művészileg. Az énekesnőnek sok idejébe és kemény munkájába került az, hogy a szerzők elfogadják őt szerzőtársnak, mára viszont eljutott odáig, hogy javarészt ő írja a dalai dallamát és szövegét is. Mesélt arról, hogy bizony még neki is vannak időnként nehéz időszakai, és hogy hogyan küzd a sztereotípiák ellen. Sőt, még a gyerekkorába is engedett egy kis betekintést. Nézd végig a videót, és ismer meg őt jobban!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Lakatos Sándor, az egyik legtehetségesebb magyar divattervező. A tervező mesélt arról, mikor és hogyan indult a karrierje, mit vesz figyelembe a modellek kiválasztásánál, illetve kiken szereti bemutatni a ruháit. Sőt, még azt is elárulta, milyen hazai és külföldi hírességeket öltöztetett már fel.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!