Fashion&Beauty

Bódis Boglárka: "Nem hercegnőket látok magam körül"

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki mesélt a szakma nehézségeiről és arról is, hogyan csöppent bele a ruhatervezés világába.

Nagy Noémi - divattervező, a Prieston márka alapítója

Nagy Noémi vagyok, a Prieston márka alapítója és tervezője. Sosem állt tőlem távol a pimaszság és a nyílt beszéd, pontosan ezért rég vágytam már egy olyan videósorozatra, amiben közérdekű témák, híres emberek, őszinte válaszok és előre meg nem írt beszélgetések szerepelnek. A „Szívvel és nem recepttel” nem egy szimpla gasztronómiai, divat vagy kibeszélő műsor, ez minden, ami én vagyok, és amit képviselni szeretnék a mai világban!

Bódis Bogival beszélgettem

A sorozat harmadik vendége Bódis Boglárka tervezőnő, aki először nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett közgazdász diplomát. Csak később vágott bele a divattervezésbe, és azt is elárulja, hogyan jutott el a minisztériumtól az Elysian márka megalapításáig. Bogi kendőzetlenül őszinte volt a szakma nehézségeit illetően, és negatív tapasztalaival, sőt, a celebekkel kapcsolatban is megosztott néhány rossz élményt. Ismerd meg őt közelebbről!

A Szívvel és nem recepttel vlog legújabb vendége a gyönyörű magyar énekesnő volt, aki többek között stílusáról, illetve a hazai tervezőkhöz fűződő tapasztalatairól is beszélt.

Leadfotó: Nagy Noémi

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.