Megműtötték! - Erős fájdalmak kínozzák Pataky Attilát

Az Edda népszerű énekese, Pataky Attila pénteken esett át azon a régóta betervezett aranyérműtéten, mely csak kisebb beavatkozásnak indult, de aztán jóval bonyolultabb lett. Pataky otthon lábadozhat, de fiatal felesége szerint eléggé megviselte a műtét.

Nagy műtét lett a kicsiből

A rockzenész a karácsony előtti napokban súlyos állapotban került kórházba. Egy vidéki fellépés után ugyanis elkaphatott egy vírust, ami gyomor-bél hurutfertőzést okozott nála. Ezt tetézve aranyere is lett, ami miatt felszakadtak az erei és vérének 30-35 százalékát elvesztette. Később elmondta, hogy szinte az utolsó percben érkeztek kórházba, és akkor egyáltalán nem volt biztos benne, hogy túl fogja élni a betegséget.

Pénteken végül megműtötték, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyen veszélyes helyzet.

"A kicsiből sajnos nagy műtét lett. Még vannak fájdalmai, a fájdalomcsillapítók azért remélem hatnak, kapott belőlük bőven, és bízom benne, hogy napról napra könnyebb lesz neki" - mondta a zenész felesége Orsi a Blikknek.

"A műtétet erős bódításban végezték, szerencsére semmit nem érzett közben. Összesen öt aranyércsomót távolítottak el belőle, hármat egy amerikai gép segítségével, kettőt pedig még lehetett gumigyűrűzni. Nagyon izgulunk érte, most alszik, remélem, mire felébred, jobban lesz" - mesélte Orsi.

Több Edda koncert is elmaradt az énekes egészségügyi problémái miatt, de természetesen erre is van megoldás.
Lapozz a cikk második oldalára!

Fotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!