RTL-es riporter lett Kembe Sorel

A Jóban Rosszban egykori színészeit újra egymás mellé sodorta a sors! Ugyanis abba az RTL-es sztármagazinba, melyet január eleje óta Szabó Zsófi vezet, Kembe Sorel is készít riportokat.

Régi kollégák, új munkahelyen

Meglepő dologra lettünk figyelmesek miközben Szabó Zsófi új műsorát néztük tegnap este az RTL-en! A Reflektort váltó Story Extra riportjaiban ugyanis többször is feltűnt egy ismerős név.

Méghozzá annak a Kembe Sorelnek a neve, aki a TV2-n futó kórházsorozat, a Jóban Rosszban Józsi doktora volt évekig. Kondákor Zsófi párja másfél éve köszönt el sorozatbéli kollégáitól. Korábban szintén ennek a szappanoperának volt a sztárja Szabó Zsófi is, aki Betty Tanakis szerepét alakította sokáig.

Kíváncsiak voltunk arra, hogyan került Sorel az RTL-es produkció stábjába, ezért megkerestük a kongói származású sztárt.

Ha kiváncsi vagy mit mondott, akkor lapozz cikkünk második oldalára!

Fotó: Facebook

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.