Nincs igazság! - 6 tehetséges színész, akik még sosem kaptak Oscart

Már csak három hetet kell aludni és itt az Oscar-díjátadás. Ebből az alkalomból szedtük össze azokat a zseniális színészeket, akiket ugyan jelöletek a díjra, de eddig még sosem kapták meg az elismerést, amelyet igazán megérdemeltek volna!

Leonardo DiCaprio

Az Oscar örök vesztese egyértelműen Leo. Az idei jelölésével együtt, eddig összesen ötször került közel álmai díjához, de egyszer sem sikerült hazavinnie azt. A két BAFTA-, és három Golden Globe-díj tulajdonosa idén remélhetőleg megkapja az elismerést a The Revenant című filmben nyújtott alakításáért. Ha mégsem így lesz, az internet nép valószínűséggel fellázad majd és beindul a mémgyár.

Glenn Close

A 68 éves világsztár két Golden Globe-, és két Emmy- díjat már bezsebelt, viszont az Oscart soha nem hozta el, pedig hatszor is jelölték rá. 2011-ben, utolsó jelölése kapcsán csak annyit mondott a keserű szájízéről érdeklődő újságíróknak, hogy neki már az is elég nagy megtiszteltetés, hogy bekerülhetett a világ öt legjobb színésznője közé, ráadásul nem is egyszer.

Tom Cruise

A szcientológia földi nagykövete bár már három Golden Globe-ot begyűjtött, Oscart még sosem kapott, pedig már háromszor is jelölték rá. Bevallása szerint még nem adta föl, hogy egyszer elhozza a díjat, amire esélye is van, hiszen az elkövetkezendő években eddig hat filmje kerül majd a mozikba.

Fotó: navajopost.org, image.ie, foxnews.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!