Veréb, Éjfél, Vasárnap - Ezek mind-mind celebgyerekek keresztnevei

A celebgyerekek élete születésüktől kezdve kiváltságokkal jár, miért pont a nevük ne lenne különleges? Ám sztárjaink sokszor nem csak jól hangzó, hanem elég bugyuta neveket adnak csemetéiknek. Jöjjenek a legfurcsábban hangzók csokorba szedve!

Jamie Oliver gyermekei

A sztárszakács és felesége négy gyönyörű gyermek szülei, de nevük hallatán az emberek többségének szemöldöke a homlokáig szalad. A három lányt Poppy Honey Rosie-nak (Mákgubó Méz Rózsa), Daisy Boo Pamelának (Százszorszép Boo Pamela), és Petal Blossom Rainbow-nak (Sziromlevél Gyümölcsfavirág Szivárványnak), míg a legkisebbet, a kisfiút, Buddy Bear Maurice-nak, vagyis Mackótestvér Maurice-nak hívják. A kérdésre, hogy honnan ez a sok fura név, csak annyit tudtak válaszolni: "Nem tudtunk dönteni".

Beyonce és Jay Z lánya: Blue Ivy

A gyönyörű énekesnő és producer férje igazán különleges nevet választottak első gyermeküknek, hiszen a kislány a Blue Ivy, vagyis Kék Repkény nevet kapta. Bár elsőre nem tűnik túl értelmesnek ez a névválasztás, a kék Jay Z életében fontos és visszatérő szín, az Ivy pedig nem a növényre, hanem a római IV-es számra utal, ugyanis a sztárpár életében ez egy visszatérő szimbólum, kapcsolatuk erősségét mutatja. Például április 4-én esküdtek (04.04.) és mindkettejük 4-én is született. A pár most biztos különlegesnek érzi ezt évet is, hiszen kislányuk nemrég lett négyéves.

Fotó: jowi.club, thedishh.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!