Utazás

Megbénult a forgalom, minden gyalogos UFO-t videózott az utcán - ebbe a felvételbe te is beleborzongsz majd

Megmagyarázhatatlannak tűnő fényes jelenség sejlett fel az éjszakai égbolton Brooklyn felett. Meghűlt a vér a gyalogosok ereiben.

Harmadik típusú találkozások

Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget a kérdés: vajon egyedül vagyunk a világegyetemben, vagy valahol a távolban léteznek hozzánk hasonlóan intelligens - esetleg nálunk jóval fejlettebb - létformák is? Rengeteg különböző médiumban - a szórakoztató irodalomban, a hollywoodi moziban vagy épp a képregényekben - "találkozhattunk" már földönkívüliekkel. A populáris kultúrában viszonylag nagy, patinás hagyománya van az "UFO-várásnak", s az idegenekkel való elképzelt - békés vagy épp konfliktusos - találkozás rengeteg alkalommal megelevenedett már a regénylapokon vagy a mozivásznon. De mi történne, ha egyszer tényleg szembetalálkoznánk az idegenekkel?

Lehet, hogy New York lakóinak a közelmúltban épp egy ilyesfajta élményben volt részük - számolt be róla a Gothamist.com. Brooklynban a minap számos szemtanú figyelt fel különös, megmagyarázhatatlannak tetsző, fényes pontokra, melyek szinte ellepték az éjszakai eget. A furcsa jelenségről ráadásul videófelvételek is készültek, melyek az egész világhálót bejárták.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, mutatjuk a felkavaró UFO-videót!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.