Utazás

Igazi téli mesevilág: 3 gyönyörű patak Magyarországon, amit muszáj télen felfedezned

Nincs is jobb annál, mint gyönyörű erdőkben barangolva átkelni egy-egy jeges vízű patak felett, és gyönyörködni a természet ezernyi kincsében.

Téli mesevilág

Rengeteg hazai hegyvidéken találhatóak csodálatos víztömegek. Ha szeretnél egy téli kirándulást szervezni, akkor adunk is néhány tuti tippet, hogy merre indulj. Ezeket a csodaszép patakokat gyönyörű környezet veszi körül, így mindenképpen érdemes fényképezőgépet is vinni magaddal.

Tarjánka-patak - Csodavilág a Mátra déli lábainál A turistatérképeken alig fellelhető, sokak számára még ismeretlen Tarjánka-szurdok 700 méter hosszan terül el az azonos nevű patak mentén. Magasan tornyosuló sziklafalak, zubogókon áthaladó kalandos – ám jelzetlen! – út vár itt minket, melynek végén a Tarjánka-patak forrását csodálhatjuk meg.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...