Csússz és csobbanj egy nagyot! Ilyen lesz a mezőkövesdi Zsóry-fürdő új csúszdaparkja

A nagymultú Zsóry Gyógy- és Strandfürdő 11 hektáros területén 22 fedett és szabadtéri medence valamint hamarosan 728 méternyi új csúszda áll a vendégek rendelkezésére. (x)

Idén nyáron már ki is próbálhatod!

A gyógy- és wellness szolgáltatások mellett a fürdő már egész évben vonzó célpont a családok számára is. A 2017-ben átadott fedett élményfürdőt valamint a strandfürdő gyermek- és élménymedencéit jól kiegészíti a 2018 nyarán megnyíló új csúszdapark.

A matyó hímzés színvilágát tükröző 5-féle csúszdán egyidejűleg 8 pálya használható, mivel az egyik versenycsúszda 4 pályával rendelkezik. A részben fedett sárga-piros testcsúszda időmérővel is ellátott. A kék anakonda és a zöld ufó testcsúszdákon zárt csőben több éles kanyar után érjük el a napfényt. A rózsaszín varázsalagútban 1 és 2 fős csúszógumival is élvezhetők a hang- és fényeffektek. A sárga ingacsúszda pedig csak a legbátrabbaknak ajánlott, mely szintén és 1 és 2 fős csúszógumival is használható.

Szuper program az egész családnak

A látványos indítótorony 13,6 méteres legfelső szintjén kettő, 10,9 méteres középső szintjén szintén kettő csúszda indítópontja található, míg az alsó 8,2 méteres magasságról a versenycsúszda 4 pályája startol. Biztonsági okokból a csúszdákat 120 cm vállmagasság alatti vendégek nem használhatják, mivel az érkezési medencék vízmélysége 120 cm. A csúszógumis csúszdák esetén fontos tényező még a súly is, a gumik épségének megóvása érdekében 1 fő esetén 100 kg, 2 fő esetén 150 kg a maximálisan megengedett érték.

A csúszdák kiegészítő jegy váltásával vehetők igénybe, melyről a nyári szezonális árlistából tájékozódhatsz. Szerezz élményt az egész családnak és még idén nyáron csobbanjatok egyet Mezőkövesden!

Zsóry-fürdő – Az élmény, ami gyógyít

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!