Megkezdődött AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntője

Január 7-én megkezdődött AZ ÉV HOTELE 2017. közönségszavazás záró köre, amiben két hétig szavazhatsz a legjobb magyarországi hotelek egyikére. (X)

Január 21-ig tart a döntő szavazás

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

2017-ben a kiemelt magyarországi régiók, majd a nagyobb országrészek hoteleit teszteltük az RTL Klubon hétköznapi párok és családok segítségével. Ezalatt a nyolc hónap alatt a Ti szavazataitokkal választottuk meg az egyes régiók legjobb szállodáit. Erre a nyolc hotelre lehet most szavazni. A voksolás múlt vasárnaptól két héten át tart, de jól fontold meg, hogy melyik hotelre adod a szavazatodat, mert ez idő alatt csak egyszer voksolhatsz. Ha nem láttad az első négy AZ ÉV HOTELE 2017. címért versenybe indult szállodát bemutató adásunkat, akkor most visszanézheted az RTLMost!-on, a következő négyet pedig megnézheted vasárnap 12:30-kor az RTL Klubon.

Egyhetes pihenést nyerhetsz AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodába

A www.facebook.hu/azevhotele oldalon adhatod le a szavazatodat, akár már most is. A szavazás végeredményét 2018. január 28-i adásunkban mutatjuk be, amikor kiderül az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2017. díjat elnyert szállodába.

2017-ben a régiók legjobb hotelei, melyekre szavazhatsz két hétig:

  1. Kis-Balaton és környéke: Kolping Hotel****Spa & Family Resort, Alsópáhok

A családbarát szálloda Alsópáhokon Hévíz és a Balaton szomszédságában fekszik. A vendégek különleges családi apartmanokban szállhatnak meg, ahol bababarát kiegészítők sora segíti a pihenést. A legkisebbek kipróbálhatják többek között a tekerős gokartokat, a kalandjátszóteret és a kötélpályát is. Miközben a gyerekek Bobóországban játszanak, a szülők kikapcsolódására is van mód például a gyógy- és kényeztető szolgáltatások vagy éppen a fürdőben fény- és hangterápia segítségével. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/alsopahok/kolping-hotel-spa-family-resort

  1. Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke: Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló

A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló, felújított szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak. További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/hajduszoboszlo/hotel-delibab

  1. Balaton: Wellness Hotel Katalin****superior, Gyenesdiás

A szálloda Gyenesdiáson, csendes, nyugodt környezetben, a strandtól, a kikötőtől és a Balaton partjától alig 200 méterre helyezkedik el. A hotel kifejezetten gyermekbarát, hiszen a gyermekeket óriási játszótér, kül- és beltéri medence, négypályás csúszda, illetve négy további élményelem várja. A szolgáltatásokat tudatosan úgy alakították ki, hogy kedvezzenek a gyermekkel érkezőknek, de ezzel egy időben a párok számára is zavartalanná tegyék a pihenést. A vendégek helyben élvezhetik a mini-golfozást, a teniszezést és a kerékpárkölcsönzés révén a Balatoni kerékpárút adta látnivalókat, öt perc sétával pedig akár vitorlázhatnak is a Balatonon a közeli kikötőből vízre szállva.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/gyenesdias/wellness-hotel-katalin

  1. Budapest környéke: Thermal Hotel Visegrád****superior, Visegrád

A szálloda a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található. A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek panorámás terasza Dunakanyarra néz. Visegrád másik különlegessége a természeti látványosságok mellett az 1300 méter mélységből nyert, 39 °C-os, ásványvíz minőségű forrás, mely a hoteltől alig pár méterre tör a felszínre és a wellness központ medencéit is táplálja.

További információ: https://www.utazzitthon.hu/szallas/visegrad/thermal-hotel-visegrad

Oldalak

Szólj hozzá Te is!