Figyelmeztet a MÁV: ismét meghalt egy fiatal, aki nem tartotta be a szabályokat

Évente többen szenvednek súlyos égési sérüléseket emiatt. A MÁV-nak ismét figyelmeztetést kellett kiadnia.

Nem veszik elég komolyan ezt a dolgot

Zajlik az élet a MÁV csoport körül, így az utazóknak nem árt tisztában lenni a friss hírekkel. A vasúttársaság több menetrendet is bejelentett mostanság.

A Debrecen–Füzesabony vonal Debrecen és Macs Ipari Park közötti szakaszán a felsővezetékhálózat kiépítését és új megállóhelyek építését végzik március 18-tól május 31-ig. Emiatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Pótlóbusz jár Debrecen és Balmazújváros, illetve Hortobágy között. A módosítás érinti a Debrecen-Eger közti InterRégiót és a Tisza-tó sebesvonatot.

A Debrecen–Tiszalök vonalon is megváltozik a menetrend, pótlóbuszos közlekedésre kell számítani több ütemben május 31-ig. Május 3-tól 17-ig a teljes vonalon jár a pótlóbusz.

Nyíregyháza és Tokaj között szintén pótlóbuszok közlekednek. Szerdán és csütörtökön is él még ez a változás 10 és 17 óra között.

Közben a MÁV-nak fontos közleményt kellett kiadnia egy sajnálatos haláleset miatt.

Ismét egy fiatal életébe került Budaörsön, hogy vasútüzemi területen illegálisan felmászott egy mozdony tetejére, ahol a 25 ezer voltos felsővezeték közelében halálos áramütést szenvedett.
Kattints a további képekért!

Rengeteg dolog van, ami irritálhat, amikor a MÁV vonatain utazol, és lehet, ezekből te is elkövettél már párat.

Leadfotó: MÁV

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.