Utazás

Mi az áthaladás helyes sorrendje az ábrán? Az emberek 90%-a csúnyán elhasal ezen a trükkös KRESZ-teszten - te elég intelligens vagy, hogy megoldd?

Ha álmodból riasztanak fel, akkor is kívülről fújod a KRESZ szabályait? Pillanatokon belül kiderül, hogy így van-e!

Most egy bonyolultabb szituáció következik

A múlt héten egy viszonylag egyszerű KRESZ-teszttel jelentkeztünk hagyományossá vált képrejtvény-sorozatunk következő epizódja helyett, azonban a szóban forgó fejtörő ennek ellenére is fel szokta adni a leckét még azoknak is, akik úgy hiszik, a kisujjukból rázzák ki a közlekedési szabályokat. Ez alkalommal kissé bonyolódik a helyzet, ugyanis mostani képrejtvényünk alapját egy összetettebb, furfangosabb közlekedési szituáció képezi majd, a feladat azonban változatlan: meg kell határoznod a helyes áthaladási sorrendet. Előrebocsátjuk: célszerű, ha higgadtan, alaposan végiggondolsz minden számításba jövő eshetőséget, illetve igyekszel minél pontosabban, precízebben feleleveníteni a KRESZ-szabályokra vonatkozó előzetes ismereteidet, mielőtt tippelni próbálsz! Nos, készen állsz egy olyan KRESZ-tesztre, melybe az emberek 90 százalékának bizony bele szokott törni a bicskája? Akkor nem is szaporítjuk tovább a szót: kattints galériánk első képére, és máris indulhat a móka!

A feladat adott: meg tudod mondani, mi az áthaladás helyes sorrendje a képen ábrázolt szituációban? Szánj némi időt a megoldásra, ne akarj fejjel rohanni a falnak! Ha úgy érzed, elkészültél, és zsebedben van "a bölcsek köve" - vagyis a holtbiztos tipp -, akkor lapozz tovább galériánk következő oldalára!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...