Utazás

Ki haladhat át elsőként a kereszteződésben? 100 emberből 90 elvérzik ezen a KRESZ-teszten - neked sikerülni fog?

Úgy hiszed, a KRESZ a kisujjadban van? Nos, pár percen belül kiderül!

Mennyire ismered az alapvető közlekedési szabályokat?

Itt az ideje, hogy némi izgalommal töltsük meg ezt a kissé bágyasztó szerdai napot, ennek érdekében elő is rukkoltunk egy szórakoztató, ám korántsem egyszerű KRESZ-teszttel. A legtöbb versenyző bicskája bizony belebukik ebbe a feladványba, pedig a megoldás egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik. Akár rutinos autóvezető vagy, akár "csak" önmagát felkészültnek és tájékozottnak gondoló, "hétköznapi" KRESZ-tudor, biztosra vesszük, hogy óriási kíváncsisággal és lelkesedéssel látsz majd munkához. Itt az ideje, hogy megdolgoztasd kicsit berozsdásodott agytekervényeidet! Kérdésünk egyszerű, akár egy pofon: az alábbi kereszteződésben mi az áthaladás pontos sorrendje?

Ha már is meg is érlelődött benned a válasz, lapozz a második oldalra: eláruljuk a megoldást!

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.