Utazás

Rémálom az élete: bizarr szabályok, melyeket Kim Dzsongun feleségének be kell tartania

Szigorú, érthetetlen és teljesen elmaradott előírások szerint kell élnie Ri Szoldzsunak.

Vasszigor és fegyelem

Senkinek sem meglepetés, hogy a világ egyik legelzártabb országában mindent és mindenkit a kommunista rezsim, és annak legfőbb vezetője, Kim Dzsongun irányít. Az észak-koreai lakosok számára nem ismeretlen a vasszigor, a mindennapjaikat pedig olyan zord törvények szerint élik, melyek a magánéletüket, a gondolkodásmódjukat, a szabadságukat sőt, még a hajviseletüket is szabályozzák. A nyugati világban szocializálódott embereknek ezek az előírások egyenesen őrültnek és betarthatatlannak tűnnek, főleg mivel Kim Dzsongunra és a vezérkar legfőbb tagjaira nem vonatkoznak – mégis téves elgondolásnak számít, miszerint a diktátor közvetlen közelségben tartózkodók viszonylag jó életet élnek. Kim Dzsongun felesége, Ri Szoldzsu látszólag befolyásos szerepet tölt be, ám közel sem olyan szerencsés, mint azt elsőre bárki is gondolná: az észak-koreai first ladynek pontosan olyan borzalmas szabályokat kell követnie, mint mindenki másnak az országban.

A következő oldalon megtalálod a részleteket!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.