Utazás

Melyik tündöklő szépségű világváros van a képen? Minden magyar hallott már róla, a legtöbben mégsem találják el a megfejtést

Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!

Vár a messzi ismeretlen

Mindannyian rajongunk Európáért. A varázslatos Olaszország megannyi páratlanul izgalmas titka, Franciaország szédítően gazdag kulturális öröksége, Hollandia titokzatos szépségei, az Alpok meseszép csodái valamennyiünket ámulatba ejtenek. Nem csoda, hogy földrajzi témájú képrejtvény-sorozatunk legtöbb fordulójában ikonikus európai helyszíneken barangolunk. Most viszont - ha csak rövid időre is, de - fordul a kocka: ezúttal egy távoli földrészre látogatunk el, némi könnyebbséget jelent azonban, hogy a világvárosról, melyet a most következő fotók rejtenek, minden magyar ember hallott már élete során. Nos, ugye nem rettensz meg az újszerű kihívástól? Egy percig se tétlenkedj: ugorj a galériánkra, és mutasd meg, hogy te tényleg rettenthetetlen földrajztudor vagy!

Nos, melyik távoli világvárost ábrázolja a fotó?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Utazás
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.