Nyáron rengeteg sofőr emiatt okoz balesetet, jobb már most felkészülnöd

Elképesztő, de az erős napfény nagyobb galibát tud okozni, mint a sűrű köd. Lehet, nem veszi elég ember komolyan?

Hiába tartod be mindig a KRESZ-szabályokat, ha jön a ”vakság” a napfény miatt

Itt van a nyár, így jóval több lesz a napfényes órák száma, és sötétedni is később fog. Ennek természetesen mindenki örül, de a sofőröknek is át kell állni.

Az autósok nagy része alábecsüli a vakító fény kockázatát, pedig rengeteg problémát okozhat a mindennapokban. A reggeli és a délutáni csúcsforgalom idején felkelő vagy lenyugvó nap növeli a balesetek esélyét, amit már statisztikák is alátámasztanak.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelned, ha ilyen szituációba kerülsz vezetés közben.

Nyáron is nagy gondot okozhat, ha nem tisztítod meg rendesen a szélvédődet. A csíkos, poros felületű üveg szórja, illetve megtöri a fénysugarakat a Motor 1 szerint, így ez csak rontja a látási viszonyokat vezetés közben.
Kattints a további képekért!

Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.