Utazás

Hétvégén szinte beköszönt a tavasz - Igazi kiránduló idő vár ránk

Akár a 10 fokot is elérheti a hőmérő higanyszála, így érdemes tervezni egy kis egészségügyi túrát a hétvégére. Mutatjuk az előrejelzést!

Péntek este

Általában erősen vagy borult lesz az ég. Átmenetileg akár nagyobb területen is felszakadozhat a felhőzet, ezeken a részeken újra köd, illetve rétegfelhőzet képződhet. Gyenge csapadékzóna vonul át felettünk, amely az északi és keleti tájakon gyenge esőt okozhat, az északi, északkeleti határ közelében ónos eső, illetve a magasabb hegyekben havas eső, havazás is kialakulhat. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között alakul, de az Északi-középhegységben néhol ennél hidegebb is lehet. Lapozz a cikk folytatásáért, mutatjuk az hétvégi előrejelzést!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Utazás
Utazás
Magyarországon is sok állat esik áldozatul az autósoknak, de egy kis odafigyeléssel ezt el lehet kerülni. Ráadásul ezt az állatfajt nem is könnyű észrevenni.
Lifestyle
A rizsfőzés után olyan, mintha csak egy koszos levet látnánk, ami általában a lefolyóban végzi. Ha viszont meglátod, mihez lehet kezdeni vele, kétszer is átgondolod, hogy kiöntsd-e!
Sztárok
A francia színész idén novemberben tölti a 89-et, friss fotót pedig már rég láthattunk róla, most azonban lánya, Anouchka a minap reggelizés közben örökítette meg legendás édesapját, a felvételt...