Kikapcsolódásra vágysz? Ezek a hegyi szálláshelyek új energiával töltenek majd fel!

Már nemsok van hátra a hideg, téli napokból, ám ha mégis úgy érzed, szívesen relaxálnál egy kicsit, ezeken az eldugott helyeken kedvedre pihenhetsz családoddal vagy akár egyedül.

Nyugalom és béke

A nyüzsgő, városi hétköznapokból néha jól esik egy kicsit kiszabadulni, és elvonulni a természet lágy ölére, ahol csend, béke és nyugalom veszi körbe az embert. Ilyenkor a legjobb, ha kikapcsoljuk a telefonunkat is, nem böngésszük a közösségi média gyakran követhetetlen világát, és elengedjük a munkával járó rohanó, stresszes életünket. Márpedig hol is lazíthatnánk jobban, mint a hegyekben, ahol a téli erdő tökéletes környezetet nyújt a pihenni vágyóknak, ahol nincs más dolgunk, mint megtalálni testi és lelki egyensúlyunkat, és kizárólag magunkkal foglalkozni. Galériánkban öt olyan helyszínt mutatunk, amelyek remek lehetőséget biztosítanak a relaxációhoz, közvetlen közelükben pedig a kirándulás sem lehetetlen feladat.

A Mátrában, Parádóhután található egy egyedülálló nyaraló két főre tervezve az erdő közepén, amely tökéletes párok számára, akik romantikázásra vágynak. A luxus nyaralóból az ideérkezők élményekkel feltöltődve térhetnek haza, köszönhetően a páratlan exkluzivitásnak, valamint a környező hegyeknek és ózondús levegőnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!