Balatonmeggyes tényleg létezik? Ebben a faluban játszódik valójában a Doktor Balaton

Sokan nem is gondolnák, hol forgatják a sorozat jeleneteit.

Nagysikerű produkció

A 2020-ban bemutatott Doktor Balaton című sorozat jelenleg hatalmas népszerűségnek örvend az országban, nem véletlenül, hiszen a remek cselekményszálak mellett a nagyszerű színészeknek is köszönhető, hogy a produkció elnyerte a magyarok tetszését. A történet középpontjában egy hatásos gyógyvíz áll, a cselekmények pedig a sztori szerint egy balatonfelvidéki településen játszódnak – itt találkoznak a különböző helyről érkező karakterek. Balatonmeggyes tehát a képernyőkön keresztül is belopódzott az emberek szívébe, azt azonban kevesen tudják csak, hogy a település a valóságban nem létezik, csupán fikció. Ha te is kíváncsi vagy, hogy hol forgatják a sorozatot, lapozd át galériánkat, ahol eláruljuk, hol készülnek a jelenetek!

A külső helyszíneket a szentendrei Skanzenben forgatják, míg a belsőket Budapesten, így még csak a Balaton közelébe sincsenek a stábtagok és a szereplők a jelenetek felvételekor.
Kattints a további képekért!

Már nemsok van hátra a hideg, téli napokból, ám ha mégis úgy érzed, szívesen relaxálnál egy kicsit, ezeken az eldugott helyeken kedvedre pihenhetsz családoddal vagy akár egyedül.

Leadfotó: Instagram/doktorbalaton

Oldalak