Ezért szeretik a bécsiek annyira az osztrák fővárost - Videó

Sokak szerint Bécs egy igazi pezsgő város, ahol folyamatosan zajlik az élet és nincs megállás. Nos, ezt mi is hasonlóan gondoltuk, ezért útra keltünk, hogy utána járjunk ezeknek az állításoknak. Ami biztosnak tűnt, hogy az osztrák főváros egy gyönyörű és ellenállhatatlan forgatag, viszont az utunk végére érdekes gondolatokkal tértünk haza. Nézd meg, mi újat tudtunk meg a szomszédos Bécsről!

Elsőre Bécs tiszta Budapest, de másodjára már nagyon nem

„Az érdeklődése és kíváncsisága hajtja előre az újságírót" - szokták mondani. Most ez tökéletesen beigazolódott, hiszen annyi mindent lehet hallani Bécsről és az ottani életről. Persze, van amit elhiszünk és van, amit nem. Minket az érdekelt leginkább, hogy a hangos, nagyvilági és pezsgő forgatag, aminek itthonról sokan gondolják az osztrák fővárost, vajon a helyiek szerint is megvan-e.

Nézzük az eredményt a videóban:

Ha tetszett a videó, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!

Olvastad már a „Bécsi szelet" blogunkat? Ha nem, akkor itt megteheted, ne maradj le semmiről!

Oldalak

Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.