Egy felsőtárkányi hotel lett a legjobb északkelet-magyarországi szálloda

Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE című műsor második régiós versenye. A 2010-es évek legjobb északkelet-magyarországi szállodája egy felsőtárkányi hotel lett.

Az első, azaz az Északkelet-Magyaroszág régió legjobbja a szavazatok 33%-val a Varázslatos Bambara Hotel lett. Így ez a szálloda – a régióban aratott győzelmével – egyike lett azoknak a hoteleknek, amelyek az évad végi fináléban megküzdhetnek a Best of AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért.

Viszont az új évadban a változás a korábbiakhoz képest az, hogy nem csak a régió győztese jut a döntőbe, hanem a második helyezett is, ami ebben a hónapban a szavatok 26%-át megszerző Mesés Shiraz Hotel . Harmadik pedig a lillafüredi Hugest Hotel palota lett, amelyre a nézők 16%-a voksolt.

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

A balatoni és az északkelet-magyarországi régió legjobbja már megvan, de az alföldön még csak most indul a verseny.

Novemberben az alföldi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Betti, Lili és Csaba történetét ismerhettétek meg, akik a mórahalmi, Elixír Medical Wellness Hotel***superior szállodában tölthettek el egy napot.

Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is.

További információ itt.

Az adás második felében Rami, Szabi és kislányaik hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel töltött napjukat Debrecenben, az Aquaticum Termal & Wellness Hotel****-ben töltötték.

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá.

További részletek itt.

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:50-kor nézhetik meg az RTL Klubon. Az alföldi régió következő két versenyzőjét, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****-ot, valamint szentesi Open Hotel****-t láthatjátok.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Az RTL Klub műsorán futó Best of AZ ÉV HOTELE második régiós versenye most vasárnap véget ér. Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének idei második hónapjában az északkelet-magyarországi régió, 2010-es éveinek legjobb hat szállodája mutatkozott be, de a verseny még nem zárult le.

Oldalak