Utazás

Tárt karokkal várja a magyar munkavállalókat Európa egyik leggazdagabb országa: Ezzel a lehetőséggel élned kell!

Európa egyik leggazdagabb országa több új módosítást hagyott jóvá a külföldiekről szóló törvényben, amivel újabb kísérletet tett arra, hogy az országot vonzóbbá tegye a külföldi munkavállalók és diákok számára.

Külföldre mennél dolgozni? Itt a nagy lehetőség!

A módosításokat a március 23-án tartott plenáris ülésen 92 igen szavazattal, 18 nem ellenében és tartózkodás nélkül fogadták el, és április 1-jén lépnek hatályba.

"A munkarendszerekre vonatkozó új szabályok egy kiegészítő bérkorlátozási rendszer és egy kiegészítő bérkorlátozási sáv létrehozását jelentik a Fast Track rendszer keretében, mindkettő 375 000 dán korona (kb. 1,9 millió forint) éves bérminimummal" - olvasható a Newtodenmark.dk, a Bevándorlási Hivatal és a Nemzetközi Toborzási és Integrációs Ügynökség (SIRI) által kezelt weboldal által kiadott közleményben.
Kattints a további képekért!

Forrás: Schengenvisainfo Fotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.