Utazás

Vége a titkolózásnak: a Pentagon megerősítette, hogy lelőttek három UFO-t, videófelvétel is készült az incidensről

Február 4-én amerikai pilóták lőttek le egy kínai kémballont, majd a hónap közepén három ismeretlen, hatalmas méretű objektumot is megsemmisítettek. Kína csak a már említett kémballonért vállalta a felelősséget.

Eldőlhetett, mítosz vagy valóság-e a földönkívüliek létezése

Vajon a földönkívüliek csupán termékeny képzeletünk szülöttei, vagy ténylegesen léteznek valahol a világegyetemben? Elképzelhető, hogy már régóta megfigyelés alatt tartják a Földet, csak az átlagemberek mit sem sejtenek a jelenlétükről? Ősrégi rejtélyek, melyek régóta foglalkoztatják az UFO-mítosz iránt élénken érdeklődő milliókat. A Daily Star friss cikke szerint voltaképpen meg is született a válasz e kínzó kérdésekre: a lap arról ír, hogy 2023. február 4-én amerikai pilóták semmisítettek meg egy kínai kémballont, amely Dél-Karolina partjai felett, mintegy 60 ezer láb magasan repült. Kína elismerte, hogy az ő objektumukról van szó, ugyanakkor hozzátették, egyszerű időjárási léggömbről van csupán szó, amelyet elfújt a szél. Februárban az amerikaiak három másik idegen objektumot is lelőttek. Kína ezekért már nem vállalta a felelősséget. Lapozd fel galériánkat, cikkünk azonnal folytatódik!

Február első felében egy azonosítatlan, autó méretű tárgy tűnt fel két F-22 Raptor vadászgép radarján, majd az alaszkai Deadhorse felett lelőtték a titokzatos objektumot. Ezt követően egy henger alakú UFO sejlett fel az égen a kanadai Yukon felett. Ezt is megsemmisítették.
Kattints a további képekért!

A 2021 júniusában nyilvánosságra hozott korábbi jelentésben szereplő 144 észlelés mellé a beszámoló szerint 247 új bejelentés érkezett, és 119 olyan esetet is jelentettek, amely korábban történt ugyan, de az előző összesítésbe nem került be.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.