Utazás

Vége a titkolózásnak: a Pentagon megerősítette, hogy lelőttek három UFO-t, videófelvétel is készült az incidensről

Február 4-én amerikai pilóták lőttek le egy kínai kémballont, majd a hónap közepén három ismeretlen, hatalmas méretű objektumot is megsemmisítettek. Kína csak a már említett kémballonért vállalta a felelősséget.

Eldőlhetett, mítosz vagy valóság-e a földönkívüliek létezése

Vajon a földönkívüliek csupán termékeny képzeletünk szülöttei, vagy ténylegesen léteznek valahol a világegyetemben? Elképzelhető, hogy már régóta megfigyelés alatt tartják a Földet, csak az átlagemberek mit sem sejtenek a jelenlétükről? Ősrégi rejtélyek, melyek régóta foglalkoztatják az UFO-mítosz iránt élénken érdeklődő milliókat. A Daily Star friss cikke szerint voltaképpen meg is született a válasz e kínzó kérdésekre: a lap arról ír, hogy 2023. február 4-én amerikai pilóták semmisítettek meg egy kínai kémballont, amely Dél-Karolina partjai felett, mintegy 60 ezer láb magasan repült. Kína elismerte, hogy az ő objektumukról van szó, ugyanakkor hozzátették, egyszerű időjárási léggömbről van csupán szó, amelyet elfújt a szél. Februárban az amerikaiak három másik idegen objektumot is lelőttek. Kína ezekért már nem vállalta a felelősséget. Lapozd fel galériánkat, cikkünk azonnal folytatódik!

Február első felében egy azonosítatlan, autó méretű tárgy tűnt fel két F-22 Raptor vadászgép radarján, majd az alaszkai Deadhorse felett lelőtték a titokzatos objektumot. Ezt követően egy henger alakú UFO sejlett fel az égen a kanadai Yukon felett. Ezt is megsemmisítették.
Kattints a további képekért!

A 2021 júniusában nyilvánosságra hozott korábbi jelentésben szereplő 144 észlelés mellé a beszámoló szerint 247 új bejelentés érkezett, és 119 olyan esetet is jelentettek, amely korábban történt ugyan, de az előző összesítésbe nem került be.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.