A csodálatos természet: ugyanazt a sérült bálnát fotózták 35 év különbséggel

Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.

Csodálatos képmontázs

Annyira csodálatos a természet, és mi sem bizonyítja jobban, mint az újra felkapottá vált fotók, amelyeken ugyanaz a bálna látható 35 év különbséggel. Mindkét kép Mexikó partjainál készült. Először 1985-ben kapták lencsevégre a bálnát Nayarit államban, a 2020-es fotó pedig Los Cabos-nál készült. Bár a képeken egyértelmű, hogy ugyanaz a bálna látható, az bizonyítja a legjobban, hogy egy sérült állatról van szó. Mint kiderült, ez a bálna túlélt egy gyilkos bálna támadást, amely elvitte bal mételyének nagy részét.

Íme a két fotó:

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...