A TOP 5 legszebb nemzeti park a világon - ezeket egyszer mindenképp látnod kell

A világon több ezer csodálatos nemzeti park található, mi most az 5 legszebbet mutatjuk be. Ezeket mindenkinek látnia kell legalább egyszer az életben!

Az 5 legcsodálatosabb nemzeti park

A nemzeti park olyan terület, amelynek ökológiai egységességét megőrzi a jelen és a jövő generációi számára és meg kell védeni mindenfajta mezőgazdasági és ipari hasznosítástól. A nemzeti parkokon lehet tudományos oktatási és szabadidős tevékenységeket is végezni. A világon több ezer nemzeti park fellelhető, és minden nemzeti parknak megvan a maga különlegessége és szépsége. Gyűjtésünkben most a legszebbeket mutatjuk be, ahova egyszer neked is el kell jutnod!

1. Akan Nemzeti Park, Japán Az Akan Nemzeti Park Hokkaido szigetén terül el, nevét pedig a földrész egyik aktív tűzhányójáról kapta. A park erdőket, lápokat és tavakat foglal magában. Az Ahsit a világ legtisztább vízű tavaként tartanak számon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Titkos helyek Budapest szívében, ahol különleges, családias hangulatban melegedhetünk a téli hónapokban. Ráadásul minőségi forrócsoki-élménnyel gazdagodhatunk!

Oldalak