Sztárok

X-Faktor: újabb népszerű zenész csatlakozott a mentorcsapathoz - mutatjuk a részleteket

Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.

Szinte teljesen újjáalakul a mentorcsapat

Hatalmas arculatfrissítéssel érkezik az X-Faktor 2024-es évada: az RTL már április elején tudatta a publikummal, hogy a korábbi mentorok közül idén egyedül Gáspár Laci tér vissza a nagysikerű tehetségkutatóba. A közönségnek tehát búcsút kell intenie Puskás-Dallos Petinek, ByeAlexnek és Herceg Erikának is. Az is kitudódott, hogy az újjászerveződő mentorcsapathoz a TV2-től az RTL-hez hosszú idő után visszatérő Majka is csatlakozik, sőt most egy újabb húzónév kilétére derült fény. A Blikk úgy értesült - és ezt azóta az RTL is megerősítette -, hogy a gárda egy 25 esztendős énekessel bővülhet.

Majka és Gáspár Laci mellett Valkusz Milán is mentorként bizonyíthat az X-Faktor új évadában. A VALMAR duó híres tagja 2018 óta zenél Marics Petivel, és bár a többi mentorhoz képest szemtelenül fiatalnak számít, egyáltalán nem érzi azt, hogy "túlságosan nagy lesz rá a kabát".
Kattints a további képekért!

Krusz Gábor persze pozitív kritikát jegyezhet fel, Tóth Gabi pedig így megint kapott egy kis fricskát. Persze utóbbi ebben meg van edződve elég erősen.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.