Sztárok

Vőlegénye az esküvő napján kosarazta ki Psota Irént: a ceremónia nem maradt el, csak a menyasszony személye változott

A színésznő öt évig alkotott egy párt az egyik legnevesebb magyar filmrendezővel, Makk Károllyal, és már az esküvőjük időpontja is ki volt tűzve - a sorsnak azonban más tervei voltak Psota Irénnel.

Három férjet fogyasztott el

Szerelmeim, szerepeim és a szemtanúk című könyvében részletesen beszámolt magánélete legizgalmasabb epizódjairól a 2016-ban elhunyt magyar színésznő, Psota Irén. A Nemzet Színészét nemcsak a filmvásznon és a világot jelentő deszkákon, hanem a civil életében is nagyfokú szenvedélyesség jellemezte. Három férjet fogyasztott el, miközben megannyi híres művésszel keveredett hosszabb-rövidebb ideig tartó párkapcsolatba - idézi fel a Story.hu cikke. Psota még 16 esztendősen habarodott bele Seregi Lászlóba, az Operettszínház későbbi koreográfusába. "Beleszerettem, de akkor még nem voltam tudatában, hogy az első szerelmemet élem. Három évig voltunk együtt, és ő lett a mérce az ’érintésre’. Istenien zongorázott, festett, táncolt. A humora, az intelligenciája – és különben is polihisztor volt! Akkor váltunk el, amikor én a Színművészetire, Laci a Képzőművészeti Főiskolára jelentkezett" - emlékezett vissza később a jeles színésznő, aki aztán a kor egyik legnagyobb hatású filmrendezőjével, Makk Károllyal is hosszú szerelmi viszonyba bonyolódott. A két híres művész öt évig alkotott egy párt, és már az esküvőjük időpontja is ki volt tűzve, amikor Makk hirtelen hátraarcot csinált - de úgy, ahogy úriember sosem teszi.

"Elsőéves koromban ismerkedtem meg Karcsival. Ő volt az első élettársam. Öt évig éltünk együtt, s a kitűzött esküvőnk napján mást vett el feleségül" - révedt a múltba a színésznő. De hogyan is történt mindez?
Kattints a további képekért!

Amint a világot jelentő deszkákra lépett, Darvas Lili azonnal magába bolondított mindenkit, vonzerejének és kisugárzásának pedig Molnár Ferenc sem tudott ellenállni.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.