Sose gondoltuk volna, hogy Tóth Gabi ezzel az emberrel fog egyszer duettezni

Tóth Gabi különleges emberrel állt színpadra egy különleges eseményen. Az énekesnő oda akarta tenni magát, mivel a szerelme, Papp Máté Bence születésnapja volt.

Egy nem mindennapi bulival ünnepeltek

Amikor a színpadon a fények felragyognak, és a zene elkezd szólni, van valami varázslatos abban, ahogy két ember találkozik és összekapcsolódik. Tóth Gabi egy energikus énekesnő, míg Papp Máté Bence egy rendkívül tehetséges táncos, akik a színpadon, és azon kívül is egymásra találtak.

A közös munka során Gabi és Máté egy mélyebb kapcsolatot alakítottak ki, amely túlmutatott a színpadi kémia határain. Persze Tóth Gabi kiemeli, hogy nem új szerelem vezetett oda, hogy Krausz Gáborral végül szétmentek.

Most különleges hétvégén van túl a sztárpáros, mivel Papp Máté Bence a születésnapját ünnepelte. A galériánkban megmutatjuk, hogy emiatt Tóth Gabi kivel vállalt be egy különleges duettet.

Amióta Krausz Gáborra is rátalált a szerelem, azóta Tóth Gabi bátrabban vállalja fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatát. Bár az szintén jót tett nekik, hogy békességben tudtak elválni egymástól. A séf azt mondta, még koccintottak is volna egyet, ha nem délelőtt van a tárgyalás.
Kattints a további képekért!

Sokan megmerik kockáztatni, hogy Tóth Gabi így sokkal gyönyörűbb, mint valaha. Most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, valóban így van-e.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.