Sztárok

Borzasztóan felhúzta a pasija Drew Barrymore-t egy hétköznapi dologgal - Szakított is vele

Bár ahányan vagyunk, annyiféle dolog zavarhat bennünket egy párkapcsolatban, Drew Barrymore egy határozottan különös cselekvéstől mászik a falra.

Képtelen elviselni

Persze olykor előfordul, hogy nem kifejezetten kedveljük párunk egy bizonyos szokását, de elviseljük, mert szeretjük. Nos, Drew Barrymore számára van egy egészen hétköznapi dolog, melyet egyszerűen képtelen elnézni. Bár talán szinte mindannyiunkra jellemző lehet olykor, Drew emiatt az egy ok miatt képes volt szakítani is az elmúlt években. Nincs mese, nála ez bizony egészen hamar kiveri a biztosítékot. Hogy miről is van szó pontosan? Olvass tovább, eláruljuk!

A 48 éves sztár nem árulta el, pontosan ki is volt az a férfi, aki kihozta a sodrából „bosszantó” szokásával, ami nem volt más, mint hogy napközben lepihent szunyókálni. „Nagyon erős véleményem van erről. Együtt voltam egy sráccal, aki állandóan csak aludt. Én rosszul vagyok ettől” – mesélte a színésznő saját beszélgetős műsorában.
Kattints a további képekért!

Patricia Velásquez neve elsősorban a Múmia című film kapcsán lehet ismerős, hiszen ő alakította a gyönyörű Anck-Su-Namun szerepét. A színésznő már az ötvenes éveiben jár, azonban még ma is pontosan olyan lehengerlő, mint évtizedekkel ezelőtt – ezt legfrissebb fotói tökéletesen alátámasztják.

Leadfotó: Getty Images, forrás: uk.news.yahoo.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.